<

Нововолинські виборчі дільниці: де пломби?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:12 | 26.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
У Нововолинську на дільниці виявили порушення, – повідомляє інтернет-видання “БУГ”.

В Нововолинську станом на 16:10 26 жовтня 2014 року в виборчій дільниці №071122, що знаходиться в приміщенні міського клубу за адресою 5-й мікрорайон, буд. 6 виявили скриньки з лише з однією пломбою. Згідно з пунктом 4.2 постанови ЦВК “Про затвердження Порядку виготовлення, обліку, використання та зберігання виборчих скриньок” їх має бути 2.

У комісії це пояснили так:: “Нам їх від початку видали мало”.
На момент фіксації, а саме о 16:10 26 жовтня, жоден зі спостерігачів не склав акт про порушення.
Варто додати, голова виборчої комісії спершу хотів заборонити журналістам фіксувати правопорушення на фотоапарат, керуючить “буквою закону”. Проте, представникам засобів масової інформації гарантується безперешкодний доступ на всі публічні заходи, пов’язані з виборами, а на засідання виборчих комісій та на виборчу дільницю у день голосування – на умовах, визначених частиною третьою статті 3цього Закону. Виборчі комісії, органи виконавчої влади, посадові і службові особи цих органів зобов’язані в межах своїх повноважень надавати їм інформацію щодо підготовки і проведення виборів депутатів.
Нагадаємо, відсутні пломби і на скриньках на виборчій дільниці №071115, що знаходиться у ЗОШ №4 Нововолинська за адресою бульвар Шевченка, 12.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця