<

Суд розглянув позов щодо зняття Зеленського з виборів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:02 | 20.04.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ коментарів 13

Шостий апеляційний адміністративний суд Києва розглядає позов спостерігача Андрія Хилька з вимогою скасувати реєстрацію Володимира Зеленського як кандидата в президенти.

Трансляцію веде Громадське.

Під час судового засідання Хілько заявив, що його обурило те, що Зеленський безкоштовно роздавав квитки на дебати на «Олімпійському». На його думку, відповідно до закону, це можна вважати підкупом.

Як пояснила Ольга Айвазовська, голова правління громадянської мережі ОПОРА, яка спостерігає за виборами в Україні, «підстав для оскарження реєстрації зараз не може бути».

«Немає у законі ніяких підстав для задоволення позову, щоб не було (вказано) в позовних вимогах. Сьогодні вже через суд не можна навіть бути включеним до списку виборців, не те, що скасовувати реєстрацію кандидата. Це не афера, а інформаційна провокація», — сказала Айвазовська.




коментарів: 13
  1. Вставание с колен – это исконно русская традиция, о которой вот уже почти 20 лет постоянно твердит велиий уйлоо. Но поражаепт патологический вопрос: кто их в такую позу поставил и как долго они так собираются стоять? Так что о стойке на коленях вам должно быть хорошо известно ибо это для вас русских очень даже привычно. Спраш ивайте у своих

    • Есть русская пословица: с кем поведешься, от того наберешься. Бедность – это результат многолетней дружбы с Россией.Потому, что всегда там где Россия, там нищета, разруха , балаган и пустые понты. На нашей стороне мировое сообщество и богатейшие страны мира, которые вложили свои деньги и не дадут им пропасть. А вы мировые изгои. Так что про распад не надо ляля. Ваша очередь первая Т

      • да-да, саме так ! четверта економіка європи перетворилась на Зімабве саме в результаті дружби з клятими маскалями ! всього за 30 років вдалося розвалити все ! нажаль, пеця не отримає ще 5 років, шоб довести все до кінця ! я плАчу…

  2. Готуйтесь а голобородько комік ще навіть не президент, а які шоу показує.

  3. Оце забіги тараканів. Суди з язиками біжать, депутати – біжать. Все, щоб догодити фігляру.

  4. Клоунада від головного клоуна країни.Знаючи що неможна зняти кандидата з виборів .

  5. Ще при зачитуванні позовної заяви було зрозуміло, що це не позов, а чорті шо. Щиро надіюсь, що людям хватить мізків зрозуміти, що якби це була акція зі сторони ПП (бо яке дурне потеліпає в суд з завідомо програшною справою, щоб заплатити 1500 грн судового збору?) вона була б набагато більш продуманою + позивачу допомагали б адвокати. У даному “фестивалі” чітко прослідковується стиль зекаманди – ШО НЕБУДЬ аби піпл схавав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер