<

На Волині засуджені знімуть фільм

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:50 | 10.10.2014 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
3

У Ковельській виховній колонії розпочався навчальний семінар, під час якого засуджених вчитимуть знімати короткометражні фільми.

За ініціативи керівництва Державної пенітенціарної служби України України і за підтримки Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) з 6 по 13 жовтня проходитиме навчальний семінар та майстер-класи для працівників та засуджених виховних колоній зі створення однохвилинних тематичних фільмів, – повідомляє прес-служба Управління Державної патенційної служби у Волинській області.

По одному представнику із шести виховних колоній ДПтС України взяли участь у тренінгах, що проходили у Львові та отримали практичні навички із зйомки фільмів, яким навчатимуть вихованців.

Так, 9 жовтня у Ковельській виховній колонії розпочався навчальний  семінар за участю тренінгової команди, до складу якої увійшли двоє іноземних громадян та представники ЮНІСЕФ. Двадцятеро засуджених Ковельської виховної колонії виявили бажання навчатися відеозйомці та створити 1-хвилинні тематичні  фільми. Кожен учасник написав короткий мотиваційний твір, у якому охарактеризував очікування від семінару та надав короткий  опис майбутнього фільму.

Після підведення підсумків навчального семінару відбудеться презентація  готових  фільмів, створених засудженими.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 Травня, Субота
10 Травня, П’ятниця