<

У Нововолинську до Дня матері організували захід для рідних загиблих Героїв

17:34 | 10.05.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
486
/ Коментарі відсутні

10-го травня, до Дня матері, влаштували захід для матерів загиблих Героїв. Їх запросили у плац культури.

У другу неділю травня відзначають День матері. Цей день – це ще один привід подякувати мамі за любов, турботу і підтримку і сказати їй про те, що вона – найрідніша та найдорожча людина.  Однак, багато матерів нашої країни це свято зустрічають зі сльозами на очах, адже їхні сини та доньки вже ніколи не стануть на батьківський поріг та не скажуть слово «мама».  Вони героїчно загинули, виборюючи свободу українського народу.

У палаці культури організували зустріч для матерів загиблих героїв з Нововолинської громади, щоб вшанувати та підтримати їх.

«За кожним солдатом, кожним офіцером, кожним українським воїном стоїть водночас сильна і тендітна жінка – мама, яка його ростила. Вона, незважаючи на біль, тривогу і розлуку, зрозуміла його вибір і благословила на цю війну. А зробити це може лише героїчна жінка…», – звернулася до матерів волонтерка Наталія Волохата.

На заході були присутні: міський голова Борис Карпус, заступники, радниця голови, керуюча справами виконкому та голова ГО «Незламні нововолинці» Володимир Демчук.

“Розумію, що серце материнське ніколи не перестане боліти, зарадити горю неможливо, але я від щирого серця хочу вам подякувати за синів та дочок. Ви виховали справжніх Героїв. Завдяки їм у нас не стріляють, ми не в окупації. Ми повинні завжди памʼятати їхній подвиги”, – сказав міський голова Борис Карпус.

Душевну, ліричну програму підготували для мам працівники палацу культури.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Травня, Понеділок