<

На Волині призвуть до двох тисяч чоловік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:25 | 6.01.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Четверта хвиля мобілізації буде проходити у два етапи. Згідно з планом, під час першого етапу мобілізації на Волині призвуть 900 чоловік. Про деталі мобілізації розповів Волинському інформаційному порталу повідомив 5 січня заступник військового комісара Волині, полковник Роман Кулик. 

Роман Кулик розповів, що рішенням РНБО скоро в Україні відбудеться четверта хвиля мобілізації. Власне четверта хвиля мобілізації буде складатись з двох етапів.

Під час першого етапу мають призвати до 900 чоловік, з них 80 офіцерів. Під час другої хвилі планують призвати до 850 чоловік, з низ 60 офіцерів.

«Відповідно до розпорядження генерального штабу, планується, що мобілізації підлягають громадяни віком 20-60 років, які перебувають на обліку у військових комісаріатах та визнані військово-лікарськими комісіями придатними до несення служби», – наголосив Роман Кулик

Як заплановано, іійськовозобов’язані повинні мати відповідні спеціальності. Також до війська покличуть люей, які мають відповідні цивільні спеціальності, що будуть затребувані у війську (для прикладу медики та механіки).

За словами Кулика, випускники військових кафедр, які рахуються офіцерами запасу, теж підлягатимуть мобілізації.

«Мобілізовані будуть проходити військово-лікарські комісії по районах. Якщо вони будуть не згідні, то в обласному комісаріаті вже проводитиметься окрема перевірка. Варто додати, що резерв військовозобов’язаних в області є, адже зараз допускаються споріднені спеціальності», – наголосив Кулик.

Варто додати, що четверта хвиля мобілізації триватиме 90 діб. Від 20 січня по 19 квітня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця