<

На весну я готую сюрприз для жителів Володимира та Нововолинська, – Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:02 | 31.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Кандидат у нардепи Ігор Гузь, який переміг у виборчому окрузі №19,  розповів про свої плани на майбутнє, зазначив, які перші кроки зробить у парламенті та зізнався, як відноситься до інших кандидатів, які застосовували проти нього “брудну” політику”.

У неділю, 26 жовтня, в Україні пройшли позачергові парламентські  вибори. За результатами виборів в окремому виборчому окрузі №19 , що включає в себе Володимир-Волинський, Іваничівський та Любомльський райони, за списками мажоритарних кандидатів переміг Ігор Гузь, – повідомляє АТМ Володимир.

Політик розповів, які перші кроки зробить у парламенті.

“По-перше: я визначаюся стосовно роботи в комітеті. Я думаю, це буде або комітет молодіжної політики спорту та туризму. А можливо бюджетний, тому що я мажоритарник і мені треба шукати можливість залучати бюджетні кошти в округ. Друге: це стосується роботи на місці. Наша команда провела мозковий штурм після виборів. Ми вирішили зробити приймальні у Володимирі, Любомлі та Іваничах. Будуть приймальні, які працюватимуть постійно з 09:00 до 18:00 і можна буде звернутись до людей, які вислухають, приймуть звернення, проконсультують. Також, ми складемо графік відвідин кожного села та установи мною. Я сподіваюсь, що за півроку я об’їду кожне село округу і на весну готую сюрприз для жителів Володимира та Нововолинська. Я піду по дворах. Я думаю,  людям буде приємно, що народний депутат звітуватиме про свою роботу у дворі. Також ми створимо експертні групи. Туди входитимуть освітяни, фермери, керівники потужних сільськогосподарських підприємств, бізнесмени та громадські активісти”, – розповів Гузь.

“Мені не приємно, що така політична сила як “Опозиційний блок” обралася до парламенту, але їх обрали люди. По телевізору ми бачимо, що Маріуполь український. Там з прапорами копають окопи, а в результаті,  51% маріупольців проголосували за “Опозиційний блок”, тобто за колишніх членів “Партії регіонів”. Те саме і на Харківщині. Значить жителі  Харківської, Донецької, Луганськоїобласті вірять цим людям і з цим прийдеться миритися. Змінити світогляд цей людей вдасться за допомогою нової коаліції. Приємно, що комуністи поза парламентом”, – каже Гузь.

Також Ігор Гузь висловив свою думку стосовно брудної виборчої кампанії, яка застосовувалась проти нього.

“Я молода людина, але вже трошки “битий” в цій ситуації. Я вже пройшов багато різних моментів, тому  сприймаю це як дійсність. Я намагався вести виборчу кампанію в окрузі чесно. Під час зустрічі я ніколи не говорив нічого поганого про інших кандидатів. Це була наша тактика – вести вибори чесно. Загалом, до останніх днів у нас в окрузі була достатньо чесна кампанія, поки окремі політичні сили та кандидати в останні 4-5 днів закидали  листівками брудного характеру округ, ми знаємо хто це, і при великому бажанні могли б цих людей зловити. Вони робили це грубо та не професійно. Я політолог за освітою. І я знаю, як можна “вкусити” супротивника. Це можна робити грамотно, акуратно. А це робилося настільки дріб’язково, що люди, я переконаний, цього не сприйняли”, – розповів політик.

Нагадаємо, Ігор Гузь переміг на окрузі №19.




один коментар
  1. А як щодо люстрації та зміщення корупційних монстрів у Нововолинську, пане Ігорю? Ми для того тебе й обирали на депутата.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер