<

На Одещині в оздоровчому таборі отруїлись 46 дітей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:30 | 12.07.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У ДП “Оздоровчо-спортивний табір “Медик – 2” у смт. Сергіївка на Одещині масово отруїлись діти, 46 осіб госпіталізовані.

Про це пише Українська правда.

“Госпіталізовано 46 [дітей]. 32 дитини перебуває у Білгород-Дністровській міській багатопрофільній лікарні, 14, з яких 3 контактних – в інфекційному відділенні центральної районної лікарні у с. Шабо. Медики діагностували у дітей гострий гастроентероколіт”.

Згаданий табір є дочірнім підприємством Державного університету медицини і фармації ім. Ніколая Тестеміцану” (м. Кишинів, Республіка Молдова).

Наразі в оздоровчому закладі перебуває 226 дітей від 7 до 14 років.

На території табору чергує бригада екстреної медичної допомоги, представники Держпродспоживслужби, ДУ “Одеський обласний лабораторний центр МОЗ України”.

“Вживаються всі необхідні заходи для з’ясування причини виникнення отруєння. Стан дітей легкої та середньої тяжкості. Діти отримують всю необхідну терапію. У лікарнях достатня кількість медичних препаратів для шокової, дезинтоксикаційної терапій”, – зазначила в.о. голови обласної державної адміністрації Світлана Шаталова.

Щоб встановити причини захворювань, відбирають проби для лабораторних досліджень. Також готується засідання районної комісії з надзвичайних ситуацій.

За результатами службового розслідування будуть прийняті найжорстокіші заходи”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер