<

Ігор Гузь не дозволить колишньому високопосадовцю уникнути покарання за браконьєрство

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:57 | 21.05.2015 / Любомль / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Справа любомльських браконьєрів, які днями були затримані єгерями районної організації УТМР та лісовою охороною за незаконний відстріл козуль, перебуває на особистому контролі народного депутата України, члена фракції «Народний фронт» Ігоря Гузя. Нардеп уже надіслав звернення до начальника УМВС України у Волинській області Петра Шпиги з проханням розслідувати факт незаконного відстрілу тварин.

Нагадаємо, 14 травня під час рейду мисливськими угіддями Любомльської районної організації УТМР неподалік села Вижгів було затримано двоє чоловіків, які полювали, не маючи дозвільних документів. Горе-мисливцям вдалося вбити чотирьох козуль, використовуючи нарізну зброю. Єгері та лісова охорона повідомили про злочин правоохоронним органам та викликали на місце події слідчо-оперативну групу, – пише прес-служба ВОО «Народний фронт».

Любомльські лісники у своєму зверненні до народного депутата висловили занепокоєння тим, що один із затриманих чоловіків – у минулому займав високу посаду, відтак може цим скористатися, аби «зам’яти» злочин.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця