<

Лучанин заплатить понад пів тисячі гривень штрафу, бо не пропустив «швидку»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:16 | 31.07.2020 / Новини / , , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Лучанин заплатить штраф у 510 гривень за те, що не надав перевагу у русі кареті швидкої допомоги. Протокол про порушення склали у рамках акції «Увага! Спецсигнал».

Про це розповіли Суспільному у патрульній поліції.

У Луцьку працівники екстреної медичної допомоги спільно із працівниками патрульної поліції провели акцію на дорозі “Увага! Спецсигнал”. Під час рейду зупинили одного порушника – водія автомобіля Volkswagen Passat чорного кольору.

Згідно з законодавством, за пушення правил дорожнього руху на водія склали адмінпротокол. Порушнику передбачений штраф у розмірі 510 гривень. Пішоходи за таке правопорушення можуть заплатити 51 гривню штрафу, – кажуть у поліції.

Водій Валерій Вербицький 23 роки працює на «швидкій». Розповідає:

“За стільки років були різні ситуації. І люди вмирали. І були що не пропускали. Дуже багато автомобілів на дорогах. Зараз ще пішоходи, більшість не пропускають – пішоходи”.

У виїзної бригади – майже всі виклики термінові. Фельдшерка швидкої допомоги Тетяна Савчук пригадує:

“Було ДТП в Зміїнці, ми мусили їхати в міську лікарню. Потерпілого вирізали з машини. Сирена, проблискові маячки, навіть водій в рацію говорив, що водії – дайте дорогу швидкій, а результат не був 100% як хотілося б”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця