<

«Людина Януковича не може очолювати ТСК щодо масових заворушень в Одесі» – Ігор Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:18 | 31.10.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Нардеп Ігор Гузь виступив проти створення тимчасової слідчої комісії у стінах Верховної Ради, головою якої пропонувалося обрати екс-голову Одеської облдержадміністрації часів Януковича – Миколу Скорика.

Відповідне звернення він озвучив з трибуни парламенту, апелюючи до керівництва політичної партії «Слуга народу», – йдеться на офіційній сторінці нардепа у фейсбук.

«Звертаюся до пана Арахамія (голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія – ред.), до пана Корнієнка (перший заступник лідера фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко – ред.): хлопці, не можна зараз дати цій людині (Миколі Скорику – ред.) бути керівником ТСК. Дайте свою кандидатуру від «Слуги народу», адекватну людину, можливо з Одеської області, яка подивиться на цю ситуацію справедливо. Але не людину, яка була представником Януковича й підтримувала Антимайдан. Це – ганьба. Це буде великою помилкою. Слідчу комісію пан Скорик буде використовувати проти України», – сказав нардеп.

Він зауважив, що події, які розгорнулися 2 травня 2014 року в Одесі – це проросійський сценарій. Його допоміг реалізувати саме ексголова Одеської облдержадміністрації Микола Скорик.

«Українські патріоти дали відсіч сепаратистській банді. Дали відсіч тим, хто цій банді допомагав. І ні для кого не секрет, що їй допомагав втілювати російський сценарій Микола Скорик», – підкреслив Ігор Гузь.

У підсумку голосування, проєкт постанови № 2198 про утворення ТСК для розслідування фактів масових заворушень в Одесі, що сталися 2 травня 2014 року, не набрав відповідної більшості голосів у Верховній Раді і його відхилили.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця