<

У Червонограді кортеж Порошенка застряг в ямах на дорозі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:42 | 1.03.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ коментарів 8

Мер міста Червоноград Львівської області оприлюднив відео, на якому кортеж глави держави скаче по ямах на дорозі його ж міста.

У Червонограді Львівської області автомобілям кортежу президента Петра Порошенка довелося мінімально знизити швидкість через ями на місцевих дорогах, – передає КореспонденТ.

Відео, на якому машини буквально скачуть по ямах, оприлюднив мер міста Андрій Залівський на своїй сторінці в Facebook. За інформацією місцевих ЗМІ, глава держави був з робочим візитом у Червонограді 23 лютого і їхав по вулиці Львівській, що знаходиться на в’їзді в місто.

Місцеві жителі бурхливо відреагували на пост мера і розкритикували його: “Це вінець перемоги!”, “Взагалі, за місцеві дороги відповідає місцева влада”, “Соромно за такого мера!”, “Так ви, пане Залівський, тільки через Facebook спілкуєтеся з президентом?”, “Три роки Залівський мер міста Червонограда і стільки ж обіцяв відремонтувати до осені цю дорогу.»

https://www.facebook.com/zalivskyy.andriy/videos/1698539376913417/




коментарів: 8
  1. Брехлива газета! Самі жителі просили , щоб президент тою дорогою проїхався!

    • Мер також брехливе як і Петя. А шей пише в себе на фейсбук що то він тудою петю віз боягузливе брихло. Дорогу вибирає,а саме рух кортеджу розробляє спецслужба це іхнй прямий обов’язок і в деяких випадках і сам президент і близькі не знають яким буде рух для його ж безпеки. А таки тупі люди і ведуться на такі тупі відмазки Залівського і йому подібних замів помів-неробів.А за той час каденції мера накрав і відмив стільки з своїми замами що на новеньких джипиках повиіжають після закінчення свого “”головування-керування” і ви біля одного місця яка тут чи там дорога. А ви люди голосуйте знов за мене во так…..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер