<

«Колюня я, 23 рочки пацану»: розповіли історію бійця 14 бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:38 | 21.02.2023 / Новини / /
Перегляди
13883
/ коментарі 2

У складі 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого служить 23-річний воїн Микола. Хлопця називають найвеселішою людиною у підрозділі.

Про це розповідають на фейсбук-сторінці бригади.

“Колюня я, 23 рочки пацану. Мене фотографувати? Та мені треба завивку зробити, чи хоч гребінця дайте! Чекайте, я зроблю пристойний вигляд! Ох, ця моя щілинка між зубами, і брови, як у колишнього генсека, і прищі (яких немає) там позамазуйте… Віталік, мене забирають служити в фотовійська!.. В газеті про мене не писати, тільки номер телефону для знайомств з дівчатами можете дати!” – каже боєць.

При особистому спілкуванні жартівник і вихор Колюня миттєво зникає. З’являється розсудливий і дієвий Микола, волинянин, воїн, який із початком повномасштабного вторгнення повернувся з-за кордону, щоб стати на захист України, і вже рік воює в складі одного з механізованих підрозділів Князівської бригади.

Пекельні бої Донбасу і Харківщини не змогли змінити Миколину вдачу.

“Такий характер. Мені з ним нелегко, бо не завжди хочеться жартувати. Війна, знаєте, не сприяє цьому. Але розумію, що навіть у найскладніші моменти таким чином підбадьорюю побратимів. Тому, коли там після вашого матеріалу мені дівчата почнуть писати?”

Колюня знову за мить стає душею підрозділу, сипле жартами і змушує сміятися. І на мить якось навіть забуваєш про те, де ти, і про фронт… А Микола просить українців, тих, що далеко від фронту, не забувати про війну. Бо Перемога здобувається не тільки зброєю, і вона має бути наша спільна.




коментарів: 2
  1. Колюня, хлопчику, тут недавно стаття про красуню-аграрку з Зимного була.
    Може це знак Долі?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер