<

В центрі Іванич вкрали дитячий одяг, який сушився на вулиці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:01 | 11.02.2023 / Іваничі / /
Перегляди
2146
/ 1 коментар

В Іваничах поцупили випраний одяг та інші речі, які сохли на вулиці. Крадіжка сталася 11-го лютого в центрі селища, за кілька метрів від відділу поліцейської діяльності №1.

Злодії “привласнили” чужий комплект постільної білизни, рушники та дитячий і жіночий одяг, які сушилися у дворі багатоповерхівки на вулиці Грушевського. Про це БУГу стало відомо з власних джерел.

Власниця поцуплених речей зранку вивісила на вулиці випрану білизну та одяг, а коли під вечір пішла її забирати, то більш ніж половини вже не було.

За її словами, сушити випрані речі, попри усі ризики, змушена на вулиці, на спеціальних мотузках, оскільки помешкання в неї маленьке. Ця ситуація дівчину обурила. Адже вона не думала, що люди можуть опуститись до того рівня, що крастимуть навіть дитячий одяг.

Дівчина каже, що викрадені речі були якісні й не дешеві. До того ж наразі вона виховує однорічну дитину, тому приходиться рахувати кожну копійку. І купувати нові речі можливості не має.

“Мені образливо, адже викрадені речі дорогі, а наразі ціни вкотре зросли. Тому купувати прийдеться значно дорожче. А ще обурює те, що в країні війна і люди мають групуватися, допомагати й підтримувати один одного, а вони навпаки роблять такі ганебні вчинки й скоюють злочини”, – зазначила жителька Іванич.

Вона вже звернулась до дільничного офіцера поліції. І писатиме заяву про крадіжку. Проте все-таки сподівається, що в крадія проснеться совість і він поверне поцуплені речі.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця