<

“Штрафанули” на 10 тисяч і позбавили прав. У Іваничах покарали водія, який мало не наїхав на дитину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 11.06.2018 / Іваничі / , /
Перегляди
2
/ коментарі 4

Суд наклав штраф обсягом 10,2 тисяч гривень та позбавив права керування на один рік водія, який кермуючи автомобілем BMW ледь не наїхав на дитину.

Про це йдеться в постанові Іваничівського райсуду від 11-го травня 2018 року, повідомляє ВолиньПост.

Нагадаємо, що 8-го квітня в Іваничах біля 18:00 хлопці у нетверезому стані на авто з польськими номерами затіяли розваги, мало не наїхавши на людей.

8-го квітня іваничівці зібралися у зоні відпочинку неподалік вулиці Зеленої, щоб пограти у спортивні ігри. На облаштовану жителями спортивну зону, де перебували люди, раптом виїхала машина марки “БМВ” на польських номерах.

Як повідомляли очевидці, хлопці на авто стали робити “кільця” та ледь не наїхали на дитину.

Під час судового засідання низка свідків розповіла про обставини подій. Один із них пояснив, що бачив, як іномарка рухалася зоною відпочинку, таким чином, водій створював небезпечні маневри та ледь не наїхав на дитину. Потім він почав втікати, та такі дії обурили людей і через деякий час натовп затримав автомобіль. Також люди викликали поліцію.

Інший свідок повідомив, що того дня в зоні відпочинку, яка розташована в лісі на вулиці Зеленій, відпочивали батьки з дітьми. Зона відпочинку зі сторони дороги відгороджена ровом для того, аби транспортні засоби не могли потрапити на її територію.

Водій BMW разом з компанією молодих людей відпочивали неподалік, та в певний момент авто виїхало на поле для гри у футбол, де в цей час там перебували діти, та почав різко робити маневри для розвороту автомобілем. Опісля він розповів, що при оформленні документів поліцією від водія було відчутно запах алкоголю, а поведінка «не відповідала обстановці».

Інший свідок додав, що разом зі своїми друзями він неадекватно себе поводив, почався конфлікт, в результаті чого прибули три автомобілі поліції. Крім того, свідчили й про те, що водій відмовився проходити тест на місці, а в медзакладі погодився це зробити лише через здачу крові.

Водій під час засідання своєї вини не визнав та пояснив, що хоча він керував автомобілем, але спиртного не вживав, а перебував в тверезому стані. На підтвердження цього він надав копію результатів токсикологічного дослідження аналізів крові. А від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння з використанням спеціальних технічних засобів він відмовився, бо не довіряє таким приладам.

Суд визнав водія винним в керуванні автомобілем у нетверезому стані та наклав на нього штраф обсягом 10200 гривень. Окрім того, чоловіка позбавили права керування транспортними засобами на один рік.




коментарів: 4
  1. Отак з блатотою іваничівською і треба робити. Себе не жалієш то за других подумай. Доречі після цього інциденту були повторні інциденти з пасатом на польських бляхах ,і за участю тієї ж компанії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер