<

На Великдень у Іваничах п’яні молодики ледь не наїхали на дитину – очевидці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:30 | 9.04.2018 / Іваничі /
Перегляди
10
/ коментарів 11

8-го квітня в Іваничах біля 18:00 хлопці у нетверезому стані на авто з польськими номерами затіяли розваги, мало не наїхавши на людей.

На свято іваничівці зібралися у зоні відпочинку неподалік вулиці Зеленої селища Іваничі, щоб поспілкуватися та пограти у спортивні ігри. На облаштовану жителями спортивну зону, де перебували люди, раптом виїхала машина марки “БМВ” на польських номерах.

“Незважаючи на те, що такі дії спричинили небезпеку для відпочивальників, хлопці на авто стали робити “кільця” у місці, де перебували люди, та ледь не наїхали на дитину”, – розповідають очевидці.

Коли вони поїхали з місця події, іваничівці, обурені діями п’яних зухвальців, почали їх переслідувати. Між обома сторонами виникла шарпанина, яка мало не переросла у бійку. Свідки події зателефонували у поліцію, на виклик прибули три поліцейські машини.

За інформацією очевидців, усі молодики були повнолітніми.

Як повідомив заступник начальника іваничівської поліції Олег Гурич, працівниками правоохоронних органів було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 130 КУпАП.




коментарів: 11
  1. Таких лохів в Іваничах є багато, а кришує їх так званий Магніт який в засос з мєнтами живе, тому їм все пофіг, от така то в нас реформа.

  2. По-перше,шановний “Підприємець”,винні будуть наказані,не прокришують.По-друге,хто як живе не Вам судити,кожен вибирає сам.А Магніт тут не до чого,не по жизні з мєнтами в засос жити,ось так

  3. Ой шо ви тут начинаєте .Хлопці випили ,розвеселились почали дурачитись, скім таке не було.А ігнатюк то золота людина .Він вже закодірований не п‘є.Внього нове хобі міряти ями в ширину і вдовжину.Отакі діла в нашому селещі Іваничі

  4. Підприємець,я не Аліна,незнаю з ким Ви мене там поплутали.У мене також є деякі здогадки на рахунок Вашого імені,але я ж не афішую.І чому саме Аліна?цікаво дуже,об’ясніть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця