<

П’ять авто, два комбайни, корівник і дружина, яка заробляє уп’ятеро більше – декларація Андрія Бадзюня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:30 | 1.11.2016 / Іваничі / /
Перегляди
2
/ коментарів 6

В цілому у власності голови Іваничівської районної ради Андрія Бадзюня та його дружини – 6 автівок, 2 комбайни і мопед, а з об’єктів нерухомості голова задекларував тільки корівник. Ні квартир, ні будинків чи земельних ділянок у чиновника немає. 

Згідно даних із Єдиного державного реєстру декларацій Андрій Бадзюнь володіє автомобілями:

  • MERCEDES-BENZ VITO 108 D 1998 року випуску;
  • VOLKSWAGEN T4 1994 року випуску;
  • MERCEDES-BENZ VITO 111 CDI 2004 року випуску;
  • вантажний автомобіль ГАЗ 5204 1982 року випуску;
  • AUDI A 6 2000 року випуску (що є спільною власністю з Бздзіх Єва Олександра);
  • CASE 2388 1998 року випуску.
  • комбайнами:
  • NEV HOLLAND 8070 1980 року випуску;
  • CASE 2388 1998 року випуску.

“Україна стане успішною тоді, коли при владі будуть не олігархи і їх політичні проекти, а ті сили, яким небайдужа доля українців. Ми 25 років не можемо побудувати успішну, багату та динамічну державу тому, що при владі перебувають люди, яким це не потрібно. Їх цікавить власне збагачення. Україна для них – засіб для наживи. От коли перестанемо обирати олігархів та їх політиків у владу, тоді й можна сподіватися на перетворення в державі, боротьбу з корупцією та економічне відродження”, – Андрій Бадзюнь (інтерв’ю “Волинська правда“).

Дружина голови райради Наталія Бадзюнь задекларувала автомобіль MITSUBISHI COLT 2007 року випуску та мопед HONDA Lead 1994 року випуску.

Заробітна плата голови Іваничівської районної ради, отримана за основним місцем роботи – 10495 гривень. Крім того, Андрій Бадзюнь отримав 37123 гривень допомоги по безробіттю.

Натомість заробітна плата його дружини Наталії Бадзюнь, отримана за основним місцем роботи, становить 49752 гривень.

З об’єктів нерухомості, що належать голові райради або членам його сім’ї, задекларовано лише корівник.

Також згідно інформації, прописаної в декларації, Андрій Бадзюнь при зарплаті 10495 гривень придбав транспортний засіб за 350000 гривень.




коментарів: 6
  1. Все чесно написав! Я в нього вірив. А щодо “Також згідно інформації, прописаної в декларації, Андрій Бадзюнь при зарплаті 10495 гривень придбав транспортний засіб за 350000 гривень.” то придбав він машину в ті роки, коли не був на посаді.

    • З декларації всеж таки виходить, що декларувалися правочини, які булі здійснені якраз у 2015 році, а не в попередні роки, хоча у 2014 році цей чиновнник обіймав іншу державницьку посаду, також несумісну з бізнесом. Дослівно із затвердженої форми декларації звучить так: “Суб’єкт декларування повинен задекларувати: видатки та всі правочини, вчинені у ЗВІТНОМУ ПЕРІОДІ (тобто у 2015 році) і, на підставі яких у суб’єкта декларування виникає або припиняється право власності, володіння чи користування, у тому числі спільної власності, на нерухоме або рухоме майно, нематеріальні та інші активи….” отже???? А щодо житла, то теж дослівно з форми: “Суб’єкт декларування повинен задекларувати всі об’єкти нерухомості, що належать йому або членам його сім’ї на праві власності, знаходяться у них в оренді ЧИ НА ІНШОМУ ПРАВІ КОРИСТУВАННЯ, незалежно від форми укладення правочину, внаслідок якого набуте таке право. Це включає такі об’єкти нерухомості: земельна ділянка, житловий будинок, квартира, офіс, садовий (дачний) будинок, гараж, інше”. Тобто логічно виходить людина десь має жити чи то у своєму будинку чи в іншому житлі, власником якого є трєтя особа, та і техніка десь повинна “ночувати”. А ще і укроп і петрушка десь має рости, ми всі так привикли,хоча б маленьким клаптиком земельки, але користуємось на будь-яких правах. Однак на всі ці питання напевно свій час дасть відповідь НАЗК, яке уповноважене на проведення перевірок достовірності оприлюдненої декларантом інформації

  2. За то все чесно! Ні чужого не прихопив, ні свого не приховав. Живе на свої чесно зароблені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа