<

Що задекларували та скільки заробили секретар Іваничівської селищної ради Наталія Мазурок та очільниця виконкому Валентина Бабусюк

15:09 | 21.03.2024 / Іваничі / , , /
Перегляди
1351
/ Коментарі відсутні

В Україні відновлено обов’язкове декларування доходів і майна. Тож перевіряємо, що задекларували секретар Іваничівської селищної ради Наталія Мазурок та керуюча справами виконкому Валентина Бабусюк в 2021 та 2022 роках.

БУГ проаналізував декларації посадовиць, які опубліковані на сайті НАЗК.

Чим володіє секретар Іваничівської селищної ради Наталія Мазурок

Нагадаємо, Наталія Мазурок стала секретаркою селищної ради не так давно – 7-го грудня 2023 року. Вона замінила на посаді Володимира Сарабуну, який звільнився із займаної посади за власним бажанням.

Оскільки секретарем селищної ради Наталія Мазурок працює лише 3,5 місяці, то декларацію подала лише за 2022 рік, як кандидатка на посаду особи, уповноваженої на виконання функцій місцевого самоврядування.

Так, Наталія зазначила, що проживає разом зі своєю мамою – Галиною Мазурок. Тож задекларувала і її майно й доходи.

Так, секретарка селищної ради володіє земельною ділянкою на 20 000 кв.м. в селі Іванівка Іваничівської громади. До слова, вона з’явилась в Наталії Мазурок не так давно – 16-го січня 2021 року.

Також у власності Наталії є автомобіль SUZUKI GRAND VITARA 2005 року випуску, який вона придбала 25-го січня 2022 року за 97 тисяч гривень.

На маму Наталії Галину Мазурок оформлені чотири земельні ділянки також в селі Іванівка, площа яких – 1848 кв.м., 2500 кв.м., 2820 кв.м. та 19 700 кв.м., а ще житловий будинок на 85,6 кв.м., який знаходиться в цьому ж селі.

У 2022 році Наталія Мазурок очолювала відділ соціально-економічного розвитку та інфраструктури. Тож у декларації вказала зарплату, яку отримувала на цій посаді. За цей рік вона отримала 171 тисячу 187 гривень заробітку. Це приблизно 14 тисяч 266 гривень в місяць.

Серед доходів своєї матері Наталія Мазурок зазначила пенсію, прибуток від надання майна в оренду та допомогу “Є підтримка”. Однак про які конкретні суми коштів йдеться – невідомо, оскільки ця інформація прихована.

Жодного іншого рухомого чи нерухомого майна, цінного майна, паперів і подарунків Наталія Мазурок не задекларувала. Не вказала в деклараціях і жодних накопичень: ні готівкою, ні на депозитах в банках.

Все майно у чоловіка та батьків, а з доходу лише зарплата: що вказала в декларації очільниця виконкому Валентина Бабусюк

Керуюча справами виконавчого комітету Валентина Бабусюк у своїх деклараціях не зазначила ніякого рухомого чи нерухомого майна, цінного майна, паперів і подарунків, які належить конкретно їй. Однак її чоловік Юрій Бабусюк володіє житловим будинком площею 58,8 кв. м., та земельною ділянкою на 2500 кв. м, що знаходяться в селі Старосілля Павлівської громади. Ще одна земельна ділянка на 19 000 кв. м, яка йому належить, розташована в селі Древині. Також на чоловіка Валентини оформлена автівка OPEL ZAFIRA 2003 року випуску.

У декларації Валентини Бабусюк вказано, що вона зареєстрована у квартирі площею 29,7 кв. м, власники житла – Микола, Алла й Марія Бабусюки. Власного житла в неї немає.

У 2021 році Валентина Бабусюк заробила 276 тисяч 201 гривню, це приблизно 23 тисячі гривень в місяць. 2022-го вона задекларувала 285 тисяч 098 гривень зарплати. Матеріальних доходів свого чоловіка Валентина не вказала.

Читайте також:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця