<

В Іваничівській селищній раді обрали нового секретаря

19:56 | 7.12.2023 / Іваничі / , , , /
Перегляди
2941
/ коментарі 3

7-го грудня під час чергового пленарного засідання депутати обрали нового секретаря Іваничівської селищної ради. Ним стала депутатка Наталія Мазурок.

Нагадаємо, 9-го листопада депутати Іваничівської селищної ради погодили відставку секретаря ради Володимира Сарабуни. Він звільнився із займаної посади за власним бажанням. Наразі він працює начальником організаційно-виконавчого відділу Нововолинської міської ради.

Під час чергової сесії на вакантне місце секретаря ради голова громади Лідія Томашевська запропонувала обрати Наталію Мазурок, яка дотепер очолювала відділ соціально-економічного розвитку та інфраструктури.

Представляючи кандидатуру Наталії Мазурок, Томашевська наголосила, що та є принциповою жінкою з досвідом роботи на керівній посаді і користується повагою серед депутатів, працівників селищної ради та виборців, а тому заслуговує зайняти цю посаду.

“Наталія Мазурок має досвід роботи на керівній посаді, а також у веденні документообігу. Принципова жінка. Читає законодавство. Цікавиться цим. Має повагу серед депутатів і серед працівників селищної ради, а головне серед своїх виборців. Вона вже вдруге обралася депутатом. Їй довіряють. Сподіваюся, що після її призначення, селищна рада працюватиме активно, згідно регламенту й чинного законодавства. Надіюсь на підтримку. Бо мені, як голові, дуже не просто працювати без секретаря. Я надіюсь, ви підтримаєте кандидатуру Наталії Мазурок на посаду секретаря ради”, – зазначила голова громади.

Презентуючи себе, Наталія Мазурок розповіла, що працює в селищній раді 5 років, три з яких є головою головою постійної комісії з питань містобудування, будівництва, агропромислового розвитку, земельних відносин, охорони природи, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту. А до цього 18 років пропрацювала в Соснинській школі.

Депутат Сергій Лойко поцікавився, як вона ставиться до критики, без якої, працюючи на посаді секретаря ради, мовляв, не обійтися.

Наталія Мазурок відповіла, що відноситься до критики на свою адресу конструктивно.

“Критика завжди є. Критика – це нормально. Не помиляється тільки той, хто нічого не робить. Коли людина працює, то завжди знаходяться люди, які задоволені, частково задоволені, або ж не задоволені її роботою. І це нормально”, – пояснила вона.

Після цього депутати обрали членів лічильної комісії. І в результаті таємного голосування одноголосно підтримали кандидатуру Наталії Мазурок на посаду секретаря селищної ради.

Голова громади Лідія Томашевська привітала Наталію Мазурок з обранням на нову посаду, вручила їй букет квітів, який підготувала заздалегіть, та висловила сподівання на хорошу співпрацю і підтримку.

“Сьогодні історичний момент. У вас дуже важливий день. Ви входите в історію. Я хочу, аби ви усі свої знання, які маєте, вклали в роботу на новій посаді. І ваша праця принесла ріст і дала мені підтримку. Я маю на увазі в законодачому плані. Коли я стала головою селищної ради, то прийняла рішення, що секретарем має бути людина, яка вже раніше ним працювала. Я хочу, щоб вам в житті така усвідомленість керівників дала можливість бути обраною на майбутніх виборах депутатом і продовжувати працювати секретарем ради, або ж піти ще далі й стати головою громади. Адже всяке буває”, – наголосила Томашевська.

Також Наталію Мазурок включили до складу виконавчого комітету Іваничівської селищної ради VIII скликання.

Зауважимо, що попередній секретар ради Володимир Сарабуна був чи не єдиним опозиціонером до політики очільниці громади Лідії Томашевської і відкрито обурювався її бездіяльністю, або ж самоуправством. І за цю опозиційну діяльність його неодноразово позбавляли премій і надбавок до зарплати. Якою ж буде діяльність Наталії Мазурок покаже час. Якщо ж вона повністю підримуватиме політику Томашевської як, наприклад, інші працівники селищної ради, члени виконкому і більшість депутатів, то в громаді буде така собі узурпація влади і навіть диктатура.




коментарів: 3
  1. я так розумію що освіта педагогічна? то як була головою комісії яка зовсім протилежна освіті??

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця