<

Секретар Іваничівської селищної ради Володимир Сарабуна звільнився з посади

9-го листопада під час чергового пленарного засідання депутати Іваничівської селищної ради погодили відставку секретаря ради Володимира Сарабуни.

На сесії депутати розглянули питання “Про дострокове припинення повноважень секретаря Іваничівської селищної ради VIII скликання Сарабуни Володимира Олександровича”.

Виявилось, що він звільняється із займаної посади за власним бажанням. І 27-го жовтня вже написав відповідну заяву.

Звертаючись до депутатів, Сарабуна попросив їх підтримати його рішення про дострокове припинення повноважень та звільнити з посади секретаря.

Після чого депутати обрали членів лічильної комісії. В результаті таємного голосування одноголосно погодили його відставку.

Також Володимира Сарабуну виключили зі складу виконавчого комітету Іваничівської селищної ради VIII скликання.

До слова, секретарем Іваничівської селищної ради Сарабуна працював з 2015 року. За ці 8 років він проявив себе як сумлінний, відповідальний і справедливий управлінець та хороша, мудра і чесна людина. Він був чи не єдиним опозиціонером до політики очільниці громади Лідії Томашевської і відкрито обурювався її бездіяльністю, або ж самоуправством. І за цю опозиційну діяльність його неодноразово позбавляли премій і надбавок до зарплати.

За інформацією БУГУ, новим секретарем, ймовірно, стане депутатка Наталія Мазурок.




коментарів: 8

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя