<

На Іваничівщині прибрали стихійне сміттєзвалище, яке організували місцеві фірми

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:16 | 30.10.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
1349
/ Коментарі відсутні

Комунальники Іванич прибрали стихійне сміттєзвалище із відходів «Нової пошти».

Комісією місцевої ради виявлено велику кількість безхазяйних відходів поблизу паспортизованого сміттєзвалища в селищі Іваничі, повідомляють на сайті селищної ради.

На місце викликали поліцію, яка зафіксувала даний факт. Працівники відділу земельних відносин, комунального майна та екології Іваничівської селищної ради провели заміри та встановили, що дана територія не є територією чинного сміттєзвалища, а перебуває в оренді ТзОВ “Біопротеін”.

Під час виїзду також було встановлено, що дані відходи належать компанії “Нова пошта”. З метою уникнення подібних ситуацій буде розглядатись можливість встановлення камер відео спостереження на даній ділянці.

“Іваничівською селищною радою проведено ряд заходів щодо ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ. Силами ВУЖКГ смт Іваничі  та з залученням техніки приватних підприємців за кошти селищного бюджету було ліквідовано стихійні сміттєзвалища в смт Іваничі, та селах громади. 

Таким чим вдалось вивезти “гори” сміття, які мешканці населених пунктів звозили протягом тривалого часу”, – йдеться в повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця