<

На дорогах панує любов: Інспектор Ляля побувала в Іваничах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:50 | 19.11.2019 / Іваничі / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Інспектор Ляля разом із журналістами БУГу відвідала селище Іваничі. День видався похмурий та дощовий, але ями на дорогах Ляля пропустити не змогла, тож взялася за брудну роботу.

Інспектор Ляля не вперше побувала на вулиці 8-го Березня. Дорогою помітила небезпечну яму на вулиці Колгоспній, яка пролягає на автошляху Т 0305 територіального значення у Волинській області.

Вулиця Колгоспна в Іваничах виявилася місцем, де панує любов. І від цього мабуть асфальт аж хвилюється. Вибоїна тут має форму символу серця, а частина дороги нагадує хвилі на морі.

Інспектор Ляля в сидячому положенні має ріст 6 сантиметрів, тому і служить нам своєрідним мірилом, яке візуально показує, які глибокі та небезпечні насправді вибоїни на дорогах.

Згідно з чинним Державним стандартом України 3587-97, розміри ям не повинні бути більше 0,5 м² або 6 см в глибину. Всі ями, які більше хоча б по одному параметру, повинні бути усунені протягом 10-денного терміну (максимум).

Та є й хороші моменти, місцями видно клаптики нового асфальту. Дорогу ремонтували.

Із Колгоспної повертаємо на одну з головних вулиць в Іваничах – 8-го Березня. Не дивлячись на святкову назву, квітів тут багато не побачиш, як і рівного асфальту.

Велика проблема дороги – рух вантажівок, які руйнують покриття. Прохання місцевої влади Іваничівської ОТГ встановити ваги для контролю великогабаритного транспорту поки лишаються поза увагою.

Щоб не бути багатослівними, пропонуємо переглянути фото з інспекції Лялі.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер