<

Як серед ям знайти дорогу? Інспектор Ляля в Іваничах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:31 | 24.05.2019 / Іваничі / /
Перегляди
6
/ коментарів 13

Інспектор Ляля вийшла на дороги Іванич, щоб дізнатися, в якому стані вони перебувають та чи потребують поточного або капітального ремонту.

Якість дороги від Нововолинська до Іванич, легко кажучи, залишає бажати кращого. Про це Інспектор Ляля і видання «БУГ» вже писали раніше. Як виявилося, деякі головні дороги в самих Іваничах також знаходяться в плачевному стані.

Ось так, наприклад, виглядає головна дорога при в’їзді в селище міського типу. Мабуть, ямковим ремонтом тут не обійтися.

Потрапляємо в Іваничі з боку Нововолинська і переїжджаємо через міст. Доводиться пригальмувати та увімкнути першу швидкість, адже місток «горбатий». Попереджувальний знак, щоправда, встановлено. Цього вистачить?

Спражня смуга перешкод починається на цій же вулиці неподалік лікарні. Глибина ям перевищує 6 см. Вони величезні за розмірами, а об’їхати їх неможливо. В поганому стані частина тротуарів, а дорожньому знаку, мабуть, набридло спостерігати всю цю картину, тому й похилився… Зате бордюри після свят білі-білісінькі.

Ближче до центру селища міського типу рівного асфальту стає більше, а ям – менше. Особливо там, куди машинам дорогу перекрили.

Не сподобався Інспектору Лялі вигляд пандуса, який веде до парку. Варто відремонтувати, щоб з нього не сипався щебінь, говорить Інспектор.

Ремонтні поточні роботи неподалік площі біля залізничного вокзалу велися силами невеликої бригади. Проте подібними ямковими ремонтами біді на дорозі Іванич не зарадиш, треба ремонт капітальний.

А це також одна з головних вулиць в Іваничах – 8 березня. Не дивлячись на святкову назву, квітів тут багато не побачиш, як і рівного асфальту.

Нагадуємо, Інспектор Ляля в сидячому положенні має ріст 6 сантиметрів, тому і служить нам своєрідним мірилом, яке візуально показує, які глибокі та небезпечні насправді вибоїни на дорогах.

Згідно з чинним Державним стандартом України 3587-97, розміри ям не повинні бути більше 0,5 м² або 6 см в глибину. Всі ями, які більше хоча б по одному параметру, повинні бути усунені протягом 10-денного терміну (максимум).




коментарів: 13
    • Місцева влада , що памятники будує за 800000 грн , враження , що будували його студенти бурси. Так само і дороги зробить. Думає один з другим про свою шкуру

      • Якщо по 8 березня відремонтувати асвальт то потрібно зразу щоб поліція чергувала і в день і в ночі на цій вулиці. Бо почнуть не їздити а літати)

        • По цій вулиці навпроти молитовного дому є яма глибиною в 25-30 см , а коли дощ то її не видно взагалі бо в цьому місці затоплено пів дороги

    • Це ви показали вулиці на яких колись був асфальт, а крім того в Іваничах є дуже багато вулиць, на яких ніколи в житті не було асфальту, і люди там живуть навіть більше скажу, це не далеко від центру в 5 хв ходьби і там кожної середи та пятниці проходить базар і люди місять те болото завжди. Так це вул Спортивна, а за нею там ще кілька десят вулиць які в очі асфальт ніколи й в житті не бачили. Але ніхто навіть уявити собі не може що десь прокладуть новий асфальт, бо в такій країні це схоже на фантастику і таке чудо відбувається раз в 100 років. Так само Залізнична вулиця де треба платити комунальні послуги бо в них ні сайту нічого немає щоб в інтернеті оплатити, треба валити в самий кінець по тому болоті. Відродження так само, це вулиці які 5 хв ходьби від центру а асфальтом і не пахне

  1. Шановна Ляля! Завітайте , будь ласка, до ЗОШ 2 ( тепер ліцей) імені Юрія Лелюкова.Там ” неперевершені” тротуари! Про це мають знати всі!

  2. Проїдьте с.Павлівка до м.Володимера-Волинського. Дороги жахливі.Ями по всій дорозі ,вже і не знаєш як їх обминути …

    • Там хтось їздить хіба? їдьте через Іваничі, там є дорога до Володимира

  3. Жителі Іванич – “іванчуки” клали на благоустрій свого села великий болт… то чому ж їм хтось щось повинен робити? А насправді страждають громадяни які проїздять через цей забутий Богом населений іванчуками пункт… залишають колеса у ямах, а іванчуки злобно посміхаються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя