<

Інспектор Ляля повернулась: вибоїни на дорозі мікрорайону Шахтарського у Нововолинську

17:38 | 5.02.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
638
/ 1 коментар

Після тривалого зимового перепочинку, почувши заклики жителів, 5-го лютого Інспектор Ляля перевірила стан дорожнього покриття на Шахтарському мікрорайоні у Нововолинську. На дорозі, яка веде до міського озера, численні вибоїни, що перешкоджають нормальному пересуванню автомобілям та пішоходів.

Мешканці Нововолинська у соцмережах закликали рубрику «Інспектор Ляля» обстежити вулиці Нововолинська. Після того, як по трохи повертається тепло, водії стикаються з численними ямами на дорогах.

«Зійшов сніг і разом з ним зійшли дороги», – Інспекторка Ляля стурбована, наскільки місцями зруйнувався асфальт та утворилися небезпечні вибоїни у декількох районах міста.

Щоб об’їхати ями, водіям доводиться маневрувати та зменшувати швидкість.

Нагадаємо, Інспектор Ляля в сидячому положенні має ріст 6 сантиметрів і служить нам своєрідним мірилом, яке візуально показує, якими можуть бути глибокими та небезпечними вибоїни на дорогах.

До слова, у Нововолинську на 15 мікрорайоні залатали яму, через яку водійка пробила два колеса. БУГ раніше повідомляв, що 5-го січня на 15-му мікрорайоні водійка легкового автомобіля пробила два колеса через вибоїну на дорозі, що поблизу магазину «АТБ».




один коментар
  1. я б інспектора Лялю в мери вибрав: вона принаймі чує заклики мешканців і хоч якось, але на них реагує

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця