<

Повирізали вибоїни та лишили без діла: інспектор Ляля обурена ямковим ремонтом у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:37 | 24.06.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1683
/ Коментарі відсутні

На календарі 24-те червня, а вибоїни у Нововолинську досі не залатали. Водії міста поскаржилися Інспектору Лялі на ситуацію на дорогах, тож вона вийшла на перевірку.

Нововолинці скаржаться, що на вулицях вирізали вибоїни фрезером і вже близько трьох тижнів діла нікому немає до ям. Подекуди вони займають усю проїжджу смугу, тож водіям доводиться постійно маневрувати.

Нагадаємо, договір із львівською будівельною фірмою “Віаком”, вартістю 680 тисяч гривень, був підписаний в кінці травня. На деяких вулицях ями залатали, однак коли повністю завершаться роботи, не відомо.

Інспектор Ляля побувала на вулиці Стуса, Кауркова, 5-му та 15-му мікрорайоні. Вибоїни, які лишили працівники, подекуди більше її зросту.

Нагадуємо, в сидячому положенні Інспектор Ляля заввишки 6 сантиметрів, тому і служить своєрідним мірилом, яке візуально показує, які глибокі та небезпечні насправді ями на дорогах.

Згідно з чинним Державним стандартом України 3587-97, розміри ям не повинні бути більше 0,5 м² або 6 см в глибину. Всі ями, які більше хоча б по одному параметру, повинні бути усунені протягом 10-денного терміну (максимум).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця