<

«Лежачий поліцейський» із накладної бруківки в центрі Іванич призвів до підтоплення вулиці

16:09 | 8.08.2023 / Іваничі / , /
Перегляди
2965
/ коментарі 2

«Лежачий поліцейський», якого зробили із серйозними технологічними помилками і встановили в центрі Іванич, призвів до підтоплення вулиці.

Через нового «лежачого поліцейського», якого поклали наприкінці травня навпроти нового спортмайданчика в центрі Іванич, підтоплює усю вулицю Грушевського. На дорозі утворились чималі калюжі. І як наслідок почав руйнуватися асфальт.

Усе сталося, як і попереджали активіст та волонтер Ігор Маковський та місцевий мешканець Олесь Олександрович.

Нагадаємо, «лежачого поліцейського» на центральній вулиці Іванич зробили в оригінальний спосіб – посередині дороги вирізали асфальт і на його місце наклали кілька шарів бруківки. І витратили на це з місцевого бюджету близько 50 тисяч гривень. Тоді волонтер Ігор Маковський попередив, що від такого оригінального «лежачого поліцейського» буде лише шкода. Адже тут, на його думку, збиратиметься стічна вода і від цього повністю зруйнується асфальт на дорозі. Такої ж думки був і Олесь Олександрович. Він переконував, що «лежачий поліцейский» – небезпечний. Адже відтепер під час дощів центр селища підтоплюватиме. І чималі калюжі стануть постійною «окрасою» вулиці.

Ці два попередження, як бачимо, зараз були дійсно актуальними і повністю справдилися. Адже опісля дощів і зливи з обох боків «лежачого поліцейского» дійсно почала збиратися вода й утворилися чималі калюжі. Тепер асфальт на дорозі може просто “попливти” й зруйнуватися.

Однак місцева влада пропустила “повз вуха” конструктивні поради місцевих мешканців і вирішила нічого не змінювати. І цим вчергове продемонструвала, що їй байдуже на долю громади. Адже все робиться, аби як і кошти місцевого бюджету використовуються безглуздо.




коментарів: 2
  1. Чекаємо всі дружньо зиму, Лідочка буде плавати в своїй селищній (чи тепер сільській ) раді. Адже ці довбні які “проектували” лежачий поліцейський, не врахували, що в центрі Іванич немає жодної каналізаційної решітки, і вся вода тече аж від відділку поліції, до власне залізничного вокзалу, де є єдиний каналізаційний люк. Власне чому чекати зиму? А саме тому, що як привикли чистити від снігу в Іваничах дороги? просто грейдером згорнути на бік, і ніхто в житті ні разу не вивозив сніг, він лежить аж поки сам не розтане, і ось коли будуть морози, цілком реально що вся вулиця Грушевського буде плавати, і під час морозу перетвориться на каток. Я з нетерпінням чекаю цього моменту, щоб хоча б раз напряму селищна рада на собі відчула свої “покращення”. І ще один момент, до речі такі ж лежачі поліцейські встановили на вулиці Валовій, але там ще менше дотримались норм, вони 100% ще вищі ніж ті що на Грушевського, адже є місця де машина черкає дно, як би ти повільно не їхав. Не у всіх високі автомобілі, але кретинам з селищної ради цього не зрозуміти.

  2. Мєнти навіть якшо і лежать то тільки шкоду приносять. І шо ти будеш з ними робити…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 Травня, Понеділок
12 Травня, Неділя