<

У Володимирі вандали понівечили знак «В’їзд заборонено»

13:49 | 28.02.2024 / Володимир / , /
Перегляди
519
/ Коментарі відсутні

У Володимирі вандали понівечили дорожній знак «в’їзд заборонено». Знак, який забороняє в’їзд майже всіх транспортних засобів у певному напрямку. У даному випадку йдеться про напрямок з вулиці Ковельської на вулицю Чорновола, адже рух на цій вулиці – односторонній.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці КП “Полігон”.

“Запитання до жителів громади, які вже не вперше нищать цей знак: він виражає якусь неповагу до водіїв? Чи, можливо, саме цей знак вчергове змушує вас порушувати Правила дорожнього руху? А може він є недостатньо стильним і не вписується в краєвиди цієї вулиці? Чому ви нищите майно громади, а відтак і ваше майно?!” – йдеться у дописі.

Комунальники наголошують що, дорожні знаки – це не просто металеві конструкції, а символ безпеки та порядку на дорогах громади. За їх псування доведеться відповідати. Зокрема ст. 139 Кодексу України про Адміністративні правопорушення, говорить, що пошкодження технічних засобів регулювання дорожнього руху, самовільне знімання, закриття чи встановлення технічних засобів регулювання дорожнього руху, тягне за собою накладення штрафу на громадян у розмірі від двадцяти до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота