<

Хто буде керівником Іваничівської школи-інтернату? В області – тиша

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:24 | 26.09.2018 / Іваничі / /
Перегляди
3
/ коментарі 2

Питання про призначення керівника Іваничівської школи-інтерату не увійшло в порядок денний сесії Волинської облради, яка відбулася 26-го вересня.

“БУГ” писав, що у Волинській облраді виникла дискусія щодо продовження контракту з директором Іваничівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Людмилою Лазаренко-Штикало через закінчення його терміну.

Відповідно до п.2.11 Положення про порядок призначення та звільнення з посади керівників підприємств, установ, організацій об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, «не раніше ніж за два місяці до закінчення строку дії контракту  голова обласної державної адміністрації, в частині об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, оперативне управління якими здійснюють структурні підрозділи обласної державної адміністрації та начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад області виконавчого апарату обласної ради в частині об’єктів підпорядкованих цьому відділу подає голові обласної ради письмову пропозицію про укладення контракту з Керівником на новий термін або вносить пропозицію щодо нової кандидатури на посаду Керівника в установленому цим Положенням порядку».

30-го серпня під час засідання постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму йшла мова про те, що питання звільнення або продовження контракту керівнику закладу вирішуватимуть на сесії Волиньської облради, але під час пленарного засідання 26-го вересня його не піднімали.

“Тоді комісія не прийняла ніякого рішення і голова комісії сказав, що питання розглядатиметься на сесії облради, але його так і не розглянули.

Проголосували за 1-ий пункт рішення – звільнити. Мали призначити т.в.о. до проведення конкурсу на посаду, але цього не відбулося. Жодна кандидатура не пройшла і ми чекаємо наступний крок, бо треба закривати заробітну плату, підприємцям за продукти харчування платити тощо. Ми в очікуванні”, – зазначила Людмила Лазаренко-Штикало.

Вона повідомила, що оскільки школа-інтернат не могла бути без керівника, то згідно рішення педради та зборів трудового колективу, які відбулися 31-го серпня, й надалі виконує обов’язки директора навчального закладу, працюючи без заробітної плати.

Нагадаємо, що керуюча справами Іваничівської районної ради Ніна Шумська заявила про те, що її кандидатуру на посаду директора школи-інтернату подали без її відома.




коментарів: 2
  1. Просили директора, теперь у них два директора. Обласная рада назначила Голодюка исполняющим обязаности, трудовой колектив Лазаренку Л.Р. И тётка будет *РУКОводить* дальше…. Интересно а кто будет на полном гособеспечении???)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця