<

Ігор Гузь вкотре закликає Генпрокурора припинити переслідування бійців 51-ої бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:39 | 12.09.2016 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Хоча вже було доручення Генерального прокурора Юрія Луценка щодо закриття справ проти бійців 51-ої бригади через нібито “дезертирство”, прокуратура Запорізького гарнізону так і не зробила цього. Тому народний депутат Ігор Гузь вкотре учора із трибуни Верховної Ради закликав Юрія Луценка припинити переслідування бійців.

«Другий рік «мордують» бійців бригади, звинувачуючи їх у дезертирстві, хоча вони жодним чином не дезертири. Я про це кажу, мої колеги про це кажуть, усі волиняни, які є родичами, дітьми, батьками наших бійців. Всі знають, де бригада була на Донбасі, в яких обставинах: як їх кидали командири, яка була зброя», – заявив Ігор Гузь.

«У травні було ваше доручення: закрити всі справи про так зване “дезертирство” героїчних воїнів 51-ої бригади. Якісь певні дії були, але, на жаль, військова прокуратура Запорізького гарнізону не виконує ваші доручення і продовжує знущатися на нашими бійцями. Так співпало, що в Києві представники нашої бригади, воїни “Азову”, “Донбасу”, “Айдару” пікетують прокуратуру. Їх “приймав” заступник ваш, пан Сторожук. Юрій Віталійович, я Вас дуже прошу, дайте чітке доручення – припинити знущання над нашими бійцями!”, – наголосив волинський нардеп.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця