<

Ігор Гузь та відомі громадські діячі, політики та держслужбовці Волині навчали молодь політиці та депутатству

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:32 | 20.04.2015 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Протягом 18–19 квітня цього року відбувся перший курс лекцій у «Школі політики та депутатства. Волинь».

Для молоді та інших зацікавлених осіб лекції провели відомі політики нашого краю, держслужбовці та громадські діячі, серед яких: народний депутат України Ігор Гузь, Ігор Лапін,  Григорій Пустовіт, Роман Романюк, Петро Гоцалюк, Богдан Шиба, Валентин Малиновський, Богдан Климчук, Ігор Поліщук, Микола Яручик, Наталія Бунда та Захар Ткачук. Про це повідомляють організатори, – пише сайт Ігора Гузя.

Оновлення влади може відбуватися не лише шляхом революцій, хоча в окремих випадках саме цей метод може стати єдиним із можливих. Якісна політична освіта для молоді та сприяння громади в приході молодого покоління до влади також є ефективним методом її оновлення та очищення, а також, у випадку України, реалізації її євроінтеграційних прагнень. Підвищення поінформованості молоді в сфері політичного сьогодення, безпосереднє спілкування з сучасними політиками та держслужбовцями є актуальним питанням формування політичного світогляду особистості. Саме з такою метою на Волині розпочала свою роботу «Школа політики та депутатства. Волинь».

Школа покликана розширити можливості для молоді та усіх зацікавлених у напрямку початку особистої політичної кар’єри, сприяти залученню людей із новим, сучасним баченням розвитку країни в органи державної влади, місцевого самоврядування та політику. «Школа політики та депутатства. Волинь» буде сприяти підвищенню обізнаності молоді в сфері політики, політтехнологій, діючих на сьогодні в Україні політичних партій, розкриттю практичної сторони діяльності депутатів різних рівнів, їх помічників, держслужбовців. Для слухачів Школи живе спілкування з лекторами надає унікальну можливість для започаткування власної політичної кар’єри. З метою отримання практичних навичок слухачами, оргкомітет Школи найбільш підготовлених та вмотивованих слухачів буде рекомендувати для проходження стажування в органах державної влади та місцевого самоврядування, в якості помічників-консультантів депутатів різних рівнів, у штабах осередків політичних партій та рухів, що діють на Волині.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця