<

Харків руйнується за прямою вказівкою путіна, – МВС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:50 | 15.03.2022 / Новини / , /
Перегляди
472
/ коментарі 4

Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко наголосив, що обстріли російських окупантів стосовно Харкова не вщухають.

Про це сьогодні він заявив під час загальноукраїнського телемарафону, передає Главком.

«Найболючіше місце в Україні – це Харків. Харків – це катастрофа. Сьогодні знову були обстріли та пожежі. Місто руйнується за прямою вказівкою володимира путіна», – наголосив радник очільника МВС.

За інформацією Харківської міської ради, у місті зруйновано близько 600 житлових будинків внаслідок ракетних та авіаударів росармії. Ці будинки не підлягають відновленню, тому люди фактично втратили житло.

Також у Харкові ворог розбомбив 50 шкіл, низку медустанов, у тому числі пологові будинки.

«Нам доводиться передислоковуватися, перевозити людей, доставляти допомогу. Також ми організовуємо гаряче харчування, забезпечуємо людей медикаментами, зокрема, інсуліном. Ми контролюємо ситуацію у місті», – зазначив міський голова Ігор Терехов під час спілкування за допомогою відеозв’язку з мером Чикаго Лорі Лайтфут.




коментарів: 4
  1. Наверное мстит падла за кричалку харьковских футбольных фанатов, обижаться и мстить за правду может только подлый, ленивый и подлый “человек”, фаны подметили правильно!

  2. То вони падли виходить мають право от так просто масово наших простих мирних жителів бомбити а ми їхніх – ні ? Так до скону можна чекати поки наше небо хтось там десь зачинить, поки у них бомби не закінчаться

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця