<

Хабарники на Сході: військова прокуратура затримали фіскала та двох начальників поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:48 | 12.09.2018 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Військова прокуратура зі складу Об’єднаних сил на хабарі в розмірі 140 тис. грн затримала в. о. начальника та заступника Міловського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області. Також на хабарі в 48 тисяч гривень затримано співробітника спецпідрозділу податкової міліції Державної фіскальної служби України.

Про це повідомляє прес-служба ООС у фейсбку.

«Маючи оперативну інформацію про офіцера Національної поліції, нечистого на руку, й отримавши санкцію військової прокуратури, слідчі своєчасно виявили й задокументували факт вимагання. Так, на хабарі був затриманий тимчасовий виконувач обов’язків начальника Міловського відділу поліції ГУНП в Луганській області майор поліції Ч., який вирішив «підзаробити», змовившись із заступником начальника цього ж відділу поліції підполковником поліції Б.», – йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-центру, «перевертні в погонах торгували тим, чим могли – запропонували громадянину Б. не притягувати його до кримінальної відповідальності й навіть закрити кримінальне провадження». Просили вони за це майже 140 тис. грн.

Зазначено, що оперативники затримали обох хабарників 11-го вересня під час отримання другої частини неправомірної вигоди в розмірі 88,5 тис. грн.

«Саме така сума грошей була виявлена та вилучена під час обшуку автомобіля заступника начальника Міловського відділу поліції ГУНП в Луганській області», – наголошується в повідомленні.

Йдуть першочергові слідчі дії, проводяться обшуки за місцем роботи та проживання фігурантів справи.

11-го вересня правоохоронцями зі складу Об’єднаних сил на КПВВ “Мар’їнка” на хабарі в 48 тисяч гривень затримано співробітника спецпідрозділу податкової міліції Державної фіскальної служби України.

Слідчі військової прокуратури Об’єднаних сил спільно з оперативними співробітниками Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях затримали буквально на гарячому старшого оперуповноваженого з особливо важливих справ управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС у Донецькій області майора податкової служби Б.

Як встановили правоохоронці, перевертень у погонах вимагав від громадянина України за безперешкодне переміщення товарів через КПВВ “Мар’їнка” на тимчасово непідконтрольну територію хабара у розмірі 48 тисяч гривень. Цю суму виявили й вилучили на місці скоєння злочину, після чого корупціонерові відразу вдягнули кайданки.

Наразі тривають слідчі дії, а також обшуки за місцем роботи та проживання фігуранта справи. За результатами їх проведення буде вирішено питання щодо повідомлення про підозру, обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа