<

Гузь побував в Херсоні та згодом відвезе туди литовську делегацію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:47 | 13.02.2023 / Новини / , , /
Перегляди
341
/ Коментарі відсутні

Нардеп Ігор Гузь з колегою Романом Лозинським відвідали Херсон. Зустрілися з керівниками Херсонської обласної та міської військових адміністрацій Олександром Прокудіним та Галиною Луговою.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Ігоря Гузя.

Доєдналися до цих зустрічей в онлайн-форматі друзі нардепа з Литви: віцеспікер парламенту Paulius Saudargas та голова комітету з питань національної безпеки та оборони Laurynas Kasčiūnas.

“Згодом вони особисто навідаються в Херсон, таку поїздку готуємо. Поки дізналися про потребу в допомозі мешканцям міста та області”, – зазначив Ігор Гузь.

Потреб багато, але основні:

  • В Херсонській області немає електропостачання. Через це людям бракує питної води. Потрібні генератори потужністю 20-30 кВт, завдяки яким можна буде запустити насоси, які качатимуть питну воду.
  • Ключова проблема міста – відсутність комунальної техніки. Її викрали росіяни, які тікали з Херсона на інший берег Дніпра. Потрібна техніка: екскаватори, сміттєвози, машини для перевезення гуманітарної допомоги, автобуси для перевезення мешканців.

“Буду прохати про надання техніки представників литовських муніципалітетів. Також звертаюся до очільників українських міст та областей – не залишайте Херсон без вашої допомоги”, – закликав Ігор Гузь.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця