<

Фігурант у справі про розкрадання в оборонній сфері Гадковський оголосив голодування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:05 | 18.10.2019 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Екс-заступник секретаря РНБО Олег Гладковський називає незаконним його затримання НАБУ. На знак протесту «проти свавілля правоохоронних органів» він оголосив голодування.

Про це йдеться на сайті корпорації “Богдан“, – передає Українська Правда.

За словами Олега Гладковського, жодних обмежень на виїзд за кордон ніколи не було. Повісток із викликами на допит чи проведення слідчих дій не надсилалось. Він стверджує, що весь час співпрацював із детективами НАБУ, надаючи свідчення та необхідні пояснення.

У корпорації кажуть, що Гладковський наголошує на політично вмотивованому незаконному переслідуванні, “яке не має нічого іншого на меті аніж створення картинки для ТБ”.

“За останні пів року, відколи я повернувся до корпорації “Богдан”, я десятки разів вилітав за кордон для участі у перемовинах із бізнес-партнерами і завжди повертався в Україну”, – розповідає Олег Гладковський.

17-го жовтня НАБУ затримало колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського за підозрою в зловживанні службовим становищем (ч.2 ст. 364 КК України). За даними одного з джерел УП, Гладковський намагався вилетіти з України з родиною.

Прес-служба “Богдан” заявила, що Гладковський повинен був вилетіти на відкриття виставки Bus world 2019 до Брюсселя, а не намагався залишити Україну.

Нагадаємо, Олег Гладковський та його 22-річний син Ігор є фігурантами у журналістському розслідуванні про розкрадання в “Укроборонпромі”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця