<

Директор підприємства «заробив» на ремонті сільської ради в Рожищенському районі зайві 96 тисяч

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:17 | 4.03.2020 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Директор підприємства не виконав договору і не здійснив ремонт у сільській раді Рожищенського району у повному обсязі. Він вніс неправдиві відомості в акт. Завдяки цим оборудкам підприємству із бюджету було виплачено 400 тис. грн (понад 96 тис. грн – безпідставно).

Про це повідомляє прокуратура Волині.

Рожищенський відділ Маневицької місцевої прокуратури скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення директором приватного підприємства службового підроблення та зловживання повноваженнями, що завдало істотної шкоди державним інтересам.

У грудні 2018 року одна із сільських рад Рожищенського району уклала із цим підприємством договір будівельного підряду на виконання робіт із капітального ремонту покрівлі дитячого садка.

Директор підприємства, знаючи, що роботи у повному обсязі не виконані, вніс неправдиві відомості про їх виконання в акт виконаних робіт, підписав його й подав на підписання інженеру з технічного нагляду та виконувачу обов’язків сільського голови.
Завдяки цим оборудкам підприємству із бюджету було виплачено 400 тис. грн (понад 96 тис. грн – безпідставно).

Керівника підприємства обвинувачують у вчиненні цих злочинів.
Дії інженера з технічного нагляду розслідують. Виконувач обов’язків сільського голови, обвинувачений у службовій недбалості, також невдовзі постане перед судом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа