<

Дружина Дмитра Комарова приїхала до коханого через пів світу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:48 | 31.10.2019 / Новини / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Олександра Кучеренко розповіла, що Дмитро Комаров перебуває в експедиції на іншій частині світу. Йому знадобився один документ, тож дівчина не роздумуючи кинулася на допомогу чоловіку.

Про це інформує ТСН.

“От і з’їздила в гості до коханого чоловіка в експедицію. Це було незабутньо. Мало того, що за місяць я неймовірно скучила. Так ще і доторкнулася до магії процесу народження “Світу навиворіт” – головної справи життя мого Дмитра. Новий сезон він знімає, як завжди, дуже далеко (де – поки секрет). І ось йому терміново знадобився документ для знімань, який поштою передати не встигали. І Діма попросив виконати цю місію мене. Я, звичайно ж, заперечувати не стала. Так, під крилами кохання я опинилася на іншій половині земної кулі”, – поділилася Кучеренко.

Дружина Комарова похвалилася, що коханий зустрів її в аеропорту з квітами. Проте ведучий одразу попередив кохану, що не зможе через її приїзд зупинити знімання “Світу навиворіт”. Тож Олександрі довелося поїхати з обранцем в експедицію.

“Він одразу, коли запросив мене, сказав: “На 5 днів я знімання не зупиню, будеш їздити разом з нами”. Так, за декілька днів я побачила виворіт “Світу навиворіт”. Як би описати коротко? Я, як і багато інших, такий графік не витримала б. Хлопці просто живуть роботою, зі світанку до заходу. Новий сезон “Світу навиворіт” буде просто фантастичним, ви навіть не уявляєте, які дива вони з Олександром Дмитрієвим там знімають”, – заінтригувала Олександра.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер