<

Для дітей загиблих Героїв АТО з регіону Прибужжя провели соціальний благодійний проєкт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:21 | 2.07.2021 / Новини / , /
Перегляди
94
/ Коментарі відсутні

Соціальний благодійний проект «Посміхнись, дитино» – продовження заходу «Посміхнись, мамо», який провели поблизу Луцька, але цього разу вже для 67 дітей загиблих Героїв АТО.

67 малюків з Волині, у тому числі й дітки, чиї сім’ї проживають на території виборчого округу № 19, зібрали у рекреаційній ресторації і для них організували справжнє цікаве, насичене подіями і подарунками свято.Захід підтримав народний депутат Ігор Гузь та майже тридцять інших партнерів проекту, – йдеться на сторінці нардепа у фейсбуці.

Долучилися до доброї справи депутати та голова Волинської обласної ради, представники волонтерського руху на підтримку бійців та їхніх родин, представники бізнесу та Жіночий рух “ЗА Майбутнє” і його координаторка Оля Максимяк.

До слова, проект для мам бійців «Посміхнись, мамо» розпочали із того, що зібрали їх для затишної зустрічі у ресторації, а попередньо організували їм подарунки – вишивані сукні, жінкам зробили макіяж, зачіски, манікюри.

А для учасників проекту «Посміхнись, дитино» організатори забезпечили цікавих аніматорів, бульбашкову дискотеку, розфарбування імбирного печива, фотосесію, показові виступи спортсменів, інтерактивну програму від поліцейських та мистецькі майстер-класи, а також спілкування з байкерами, показові виступи кінологічного клубу від Нацгвардії, смачне частування смаколиками.

«Посміхнись, дитино» відбувається у рамках 30-ї річниці відзначення Дня Незалежності України. Під час заходу був присутній і помічник нардепа, депутат Волиньради Андрій Бокоч. Він привітав присутніх, подякував організаторам за хорошу справу, а діткам Героїв побажав бути гідними нащадками своїх батьків.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця