<

Депутати Луцької міськради просять ВРУ розпочати процедуру імпічменту Порошенка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:26 | 28.02.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

27 лютого під час сесії депутати ухвалили звернення щодо необхідності негайного започаткування процедури імпічменту Президента України Петра Порошенка за державну зраду, сприяння ворогу та “торгівлі на крові” з країною-окупантом.

Фракції УКРОП, «Батьківщина», «Свобода», «Народний контроль», позафракційні депутати підтримали звернення до Верховної Ради щодо імпічменту Петру Порошенку. Не проголосували за рішення лише депутати партії Порошенка, а також, частина «Самопомочі», яка на всеукраїнському рівні – в активній опозиції до президентської сили, – повідомляють Волинські новини.

Причиною появи проекту рішення, яке ініціювала «Батьківщина», стало розслідування команди Bihus.info, журналісти якої встановили і продемонстрували, як особи з найближчого оточення Петра Порошенка продавали українським оборонним підприємствам брухт під виглядом запчастин, накручуючи на цьому сотні мільйонів гривень.

«У час, коли в Україні п’ятий рік іде війна, вище керівництво держави розкрадає гроші у військових», – пояснив депутат Андрій Козюра.

Зрештою, депутати Луцької міської ради підтримали звернення до Верховної Ради щодо необхідності започаткування процедури імпічменту Президента України Петра Порошенка за державну зраду.




один коментар
  1. Мудаки без совісті і честі. Це ваші проводирі – жуля, отанолій, знищували армію і прокладали дорогу москальні. Вам до Пороха, як до неба рачки. Ганьба!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця