<

Чому потрібно відвідати фестиваль “Файне місто”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:08 | 24.06.2015 / Новини / , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Тернопільський фестиваль “Файне місто” — одна з найяскравіших подій цього літа. Організатори обіцяють влаштувати три дні шаленого драйву, потішити відвідувачів якісною музикою та іншими не менш цікавими розвагами. Впродовж фестивалю на чотирьох сценах “Файного міста” виступлять понад 60 виконавців з України та з-за кордону.

На головній сцені фестивалю своє 10-річчя відсвяткують хлопці з гурту “Бумбокс”, білоруси “Brutto” везуть нову революційну програму “Партизан-Рок”, а музиканти гурту“Скрябін” відіграють концерт памяті Андрія Кузьменка.

Також на фестивальних сценах виступатимуть: The Hardkiss, O.Torvald, Плесо, Один в каное, Табула Раса, Ролікс, Тостер, Vivienne Mort. Крім українських виконавців будуть представлені гурти з Австралії, Франції, Швеції, Австрії, Польщі, Грузії, Росії. Завітають на “Файне Місто” офіційні триб’ют-групи, які отримали ексклюзивне право виконувати кавери легенд світового року таких, як АC/DС, Rammstein, Metallica, Scorpions, Iron Maiden, Sum 41.

Організатори пропонують всім охочим поспішити придбати квитки на фестиваль.

До речі, на даний момент залишились квитки за 460 та 540 гривень, раніше можна було купити квитки за 420 гривень.

На території “Файного Міста” працюватиме наметове містечко (вартуватиме 80 гривень), забезпечене питною водою, дровами, душом та туалетом. Цілодобово за ним наглядатиме охорона. Намети, спальники та карімати можна буде взяти в оренду. Окрім цього для відвідувачів фестивалю працюватимуть вело- та автопарковки.

Детальнішу інформацію про фестиваль можна дізнатися на офіційному сайті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця