<

Бюджет-2022, ремонт вулиць, медицина, стадіон, організація дорожнього руху: мер Володимира Ігор Пальонка прозвітував онлайн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:09 | 20.11.2021 / Володимир, Новини / /
Перегляди
980
/ коментарі 4

19-го листопада міський голова Володимира Ігор Пальонка виступив з онлайн-звітом, де підбив підсумки проробленої роботи за рік на посаді.

Онлайн-виступ опублікували на сторінці міста у фейсбуці. Варто додати, що це не основний звіт, він був організований, щоб жителі змогли задати питання меру. Ігор Пальонка виступить ще у грудні перед жителями громади з підсумками роботи за рік, наживо.

Як зазначив міський голова, це був важкий рік, адже громада утворилася згідно рішення Кабінету Міністрів з новим територіальним розподілом. Довелося прикласти максимум зусиль, аби кошти були розподілені рівномірно.

Проте на кінець року, бюджет громади вдалось перевиконати, адже були залучені додаткові надходження.

Під час звіту, який тривав майже дві години, Ігор Пальонка говорив про проєкт бюджету на 2022 рік, над яким зараз працюють, про роботу ЖКГ, вулиці, які вдалося відремонтувати цього року у громаді, програму енергоефективності, розвиток медицини у місті, капітальний ремонт стадіону та чому його досі не завершили, організацію схеми дорожнього руху у Володимирі та багато іншого. Більше дивіться у відеозвіті.




коментарів: 4
  1. А 500 грн на ремонт даху зупинки біля машзаводу знайдуться в наступному році, чи півметрова діра збільшиться до метрової?

  2. А коли подвір’я по вул.Олега Ольжича 2.4.6 заасфальтують?. Обіцяли влітку і навіть в газеті написали

    • Бумага стерпить все.
      Іваничівці вже перестали подібному вірити і роблять все самотужки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця