<

Атовці з Волині просять депутатів висловити недовіру голові ОДА

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:10 | 16.06.2020 / Новини / , , /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

Члени різних ветеранських організацій воїнів АТО, зі слів ветерана АТО Вадима Ваврищука, підготували звернення до голови облради і депутатів про висловлення недовіри голові Волинської облдержадміністрації Юрію Погуляйко.

16-го червня станом на 12:30 під стінами ОДА зібралося близько 50 людей. Військовослужбовці прийшли під стіни ОДА, аби зустрітися з Юрієм Погуляйком,- повідомляє Суспільне.

“Учасники акції не погоджуються із діяльністю голови ОДА і його кадровою політикою. Із головою мітингувальники зустрілися після 14-ї години. Він вийшов до людей зі своїми заступниками”, – сказав голова Волинської спілки ветеранів АТО Вадим Ваврищук.

Під час спілкування з ветеранами АТО, голова облдержадміністрації озвучив обвинувачення одному з депутатів в організації мітингів під ОДА.

Суспільне звернулося за коментарем до депутата.

“Ніяких заходів я не замовляв. Звісно, я підтримую висловлені там вимоги, виставлені атовцями. Як депутат обласної ради я буду голосувати за відставку”,- депутат обласної ради Володимир Бондар.

Акція тривала понад три години, – сказав заступник начальника поліції області Сергій Козак. У ній, з його слів, взяло участь майже пів сотні людей.

Станом на 18:30 у Волинській обласній раді зареєстрували проєкт рішення, про звіт Юрія Погуляйка та визнання роботи голови ОДА задовільною чи не задовільною.

До слова, вперше на акцію проти кадрової політики в облдержадміністрації і ветерани збиралися 26-го травня. Тоді поспілкуватися з головою мітингувальникам не вдалося.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер