<

13-річна українська співачка відмовилася ділити сцену з росіянином на фестивалі «Sanremo Junior» в Італії

14:20 | 4.05.2023 / Новини / , /
Перегляди
260
/ Коментарі відсутні

Тринадцятирічна співачка з України, переможниця Чорноморських Ігор 2021 Софія Самолюк відмовилася ділити сцену з російським виконавцем на відомому фестивалі Sanremo Junior, що проходить в Італії.

Про участь росіян організатори оголосили за кілька годин до самого конкурсу 3-го травня, розповіли представники співачки, пише Українська правда.Життя.

росію на співочому конкурсі представляв Кіріл Єжов. Його знімок також є на афіші серед фотографій всіх учасників.

Замість презентації свого вокального номеру, Софія Самолюк виголосила промову. У ній співачка вказала на неприпустимість присутності на міжнародній сцені представників країни-агресорки.

“Я не співатиму на одній сцені з російськими терористами, які вбивають українських дітей. Сподіваюся, наступного року на цій сцені країни-терористки не буде. Будь ласка, підтримуйте Україну”, – заявила зі сцени Софія.

Киянка Софія Самолюк у 2021 році стала переможницею фестивалю Чорноморські ігри, який проходив у Скадовську Херсонської області. Вона здобула перемогу у категорії “Вокалістки 11-13 років”. У 2022 році співачка отримала гран-прі дитячого фестивалю United Kids у Болгарії. Вона стала найкращою серед учасників вікової категорії 13-14 років.

Вокальний конкурс Sanremo Junior проходить в Італії під егідою міжнародної організації ЮНІСЕФ – Дитячого фонду ООН. Її метою визначено захист прав та інтересів дітей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця