<

Spotify повністю припинив роботу в росії

15:45 | 18.12.2023 / Новини / /
Перегляди
94
/ 1 коментар

З 14-го грудня єдину юридичну особу стримінгового музичного сервісу Spotify у росії ліквідували. Таким чином він повністю припинив роботу у країні-агресорці

Про це інформує російське агентство ТАСС з посиланням на дані Єдиного держреєстру юридичних осіб, пише Економічна правда.

Зазначається, що Spotify зареєстрував юрособу в росії в січні 2014 року. Працювати у країні сервіс почав із липня 2020-го. Шведський музичний сервіс перестав працювати в РФ 11 квітня 2022 року, “після ретельного аналізу поточної ситуації”.

На сайті сервісу тоді уточнювалося, що всі сервіси Spotify будуть недоступні в Росії, однак користувачі зможуть реактивувати обліковий запис на території іншої країни в налаштуваннях користувача.

15-го грудня 2023 року одну з двох своїх російських юросіб (ТОВ “Сиско системс”) також ліквідував виробник мережевого обладнання Cisco. Ще одна (ТОВ “Сіско солюшенз”) продовжує працювати – про відхід із Росії компанія оголосила в червні 2022 року.




один коментар
  1. так смішно) ще б українських стільки сайтів з музикою було як на росії. де вільно безкоштовно без заморочок можна було б скачати собі на телефон що завгодно. Хоч Скорпіонс хоч Ейву Макс, хоч навіть наш гурт Остра Тирнина.. I це далеко не лише сервіс vk..
    нахріна їм той спотіфай??

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота