<

13 нових випадків захворювання на коронавірус виявили у Чернівецькій області: в Україні захворіли 97 осіб

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:34 | 24.03.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Чернівецькій області 24-го березня підтвердили ще 13 випадків зараження коронавірусом. Загальна чисельність хворих у даній області – 38 людей (з них 1 особа одужала, 1 випадок летальний). Чисельність хворих в Україні – 97.

Про це на брифінгу МОЗ України у вівторок, 24-го березня, розповів головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

“За останню добу зареєстрували 11 нових випадків: 10 в Київській і 1 в Тернопільській області. Сьогодні вже підтвердилося 13 нових випадків зараження в Чернівецькій області. Ми маємо 84 підтверджених фактів зараження коронавірусом за минулу добу. Плюс 13 хворих за сьогодні, разом – 97 випадків зараження”, – повідомив він.

Про це повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук у фейсбуці.

“Сьогодні вранці ми отримали чергові результати нашого лабораторного центру. Мусимо констатувати, що кількість хворих на коронавірус збільшилася на 13 осіб. І на цей момент маємо уже 38 інфікованих людей”, – заявив Осачук.

Він повідомив, що у селі Колінківці Хотинського району захворіло 12 осіб, у Брусниці Кіцманського району – 7 осіб, в Лужанах Кіцманського району – 4 особи, у Великому Кучурові Сторожинецького району – 2 особи, у Заставній – 2 особи, у Чернівцях – також 2 особи.

Ще по 1 інфікованій особі виявлено в н.п. Хотин, Їжівці Сторожинецького району, Юрківці Заставнівського району, Кам’янка Глибоцького району, Луковиця Глибоцького району, Топорівці Новоселицького району.

Також, за минулу добу до Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні госпіталізували 4 дітей із підозрою на COVID-19.

Крім того, мер Житомира Сергій Сухомлин у фейсбуці повідомив, що в місті виявлено ще один позитивний результат експрес-тесту на COVID-19. Пацієнтку госпіталізовано в інфекційному відділенні Лікарні №1.

“Станом на 12.50 у 2 пацієнток, які були раніше госпіталізовані з пневмонією, експрес-тест підтвердив діагноз COVID -19. Чекаємо лабораторного підтвердження. За кордон жінки не їздили. Тобто, всього у Житомирі троє хворих на коронавірус (враховуючи першого пацієнта)”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, станом на 10:00 24-го березня в Україні було підтверджено 84 випадки захворювання COVID-19, 3 людини померли, 1 – вилікувалась.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця