<

Волонтери привезли ліки для поранених волинських бійців. Фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:45 | 26.09.2014 / Новини / , , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні
10675713_761364400612131_3589438789624381876_n

Волонтери привезли в Луцький військовий госпіталь понад 20 тисяч упаковок Нервиплексу.

Волонтери доставили ліки на одному з двох реанімобілів, які вони придбали за кордоном для потреб наших військових, – повідомляє на своїй сторінці в мережі Facebооk користувачка Olha Buzuluk.

“Нарешті збулась одна з мрій: понад 20 тисяч упаковок такого потрібного для нашого військового госпіталю і наших військових, які там лікуються, Нервиплексу доставлено за місцем призначення!
Знайшов ліки в Києві Олександр Кралюк, допомогла забрати з місця зберігання Ольга Решетилова (Олю, дякуйте ще раз водієві Олександру), тимчасово зберігав їх у себе в Народному тилу George Tuka, а вже звідти перевезли в Луцьк наші незмінні і безвідмовні Konstantyn Zinkevych іПанасюк Олексій.”, – йдеться в повідомленні.

“Сьогодні в госпіталі нас зустрічала і вдячно приймалаNata Tolmachova та начальник госпіталю Олександр Хоменко. Пан Хоменко сказав, що Нервиплекс зараз дуже потрібен, взагалі потрібно багато різних ліків, бо кількість хворих збільшується, багато нервових захворювань і т.д. До речі, волонтери доставили ліки на одному з двох реанімобілів, які були придбані ними за кордоном для потреб наших військових (машинкою можете полюбуватись на фото). Дякую всім! Продовжуємо добрі справи”, – пише волонтерка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа