<

З 8-го жовтня поліція почне використовувати на дорогах американські радари TruCam

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:39 | 5.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Патрульна поліція з 8 жовтня почне використовувати засоби контролю за дотриманням водіями швидкісних режимів — портативні пристрої вимірювання швидкості TruCam.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

За даними відомства, ці американські радари правоохоронці використовуватимуть тільки в місцях концентрації ДТП та на аварійно-небезпечних ділянках доріг міжнародного значення.

«Портативний пристрій вимірювання швидкості будуть використовувати виключно на ділянках доріг, де встановлені відповідні дорожні знаки, а перелік таких місць буде у відкритому доступі», — наголосили в МВС.

Також зазначається, що в місцях фіксації порушень швидкісного режиму обов’язково перебуватимуть автомобілі поліції з увімкненими маячками синього кольору.

У міністерстві розповіли, що протягом першого тижня нові радари працюватимуть у пілотному режимі з метою профілактики.

«З метою запобігання зловживань та корупційних ризиків, портативний пристрій TruCam містить алгоритм шифрування AES, що робить неможливим втручання в роботу системи та будь-яке корегування даних. Також служба моніторингу Департаменту патрульної поліції буде контролювати кількість складених адміністративних матеріалів та кількість збережених відео», — йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа