<

«Євробляхери» заявили про «часткову перемогу» і йдуть у політику

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:43 | 24.11.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Організація “Авто Євро Сила” оголосила про “часткову перемогу” після підписання президентом законів щодо розмитнення іноземних авто, але додала, що продовжуватиме боротьбу за повне скасування акцизів на ввезення машин.

В “Авто Євро Силі” також озвучили свої політичні амбіції.

“Ця часткова перемога стала можлива лише завдяки нашій дворічний боротьбі. Два роки тому і уряд, і парламент і чути не хотів про скасування обмеження на ввіз авто в Україну нижче стандарту Євро 5”, – йдеться у заяві “Авто Євро Сили”.

“Вони нам пропонували різні всілякі схеми так званої легалізації авто. Але ми були принципово проти і вимагали одного закону для всіх. І нам вдалося відстояти окремий закон!” – додають в організації.

Там також висловили готовність надати безкоштовні консультації своїм прихильникам про те, “як привезти та розмитнити авто, а також яким чином це найкраще та найдешевше зробити”.

Водночас так звані “євробляхери” заявили, що будуть боротися за повну ліквідацію акцизу на ввезення іноземних автомобілів в Україну.

Це вони вимагатимуть “у нового президента та нового парламенту”.

А щоб привести до влади політиків, які скасують такий акциз, “євробляхери” вирішили створити об’єднання “Сила виборців”, яке, утім, не буде політичною партією.

“Для доступного розуміння того, чим буде Громадянська платформа “Сила виборців”: якщо партії та політики – це фігури на шаховій дошці, то “Сила виборців – це гравець, який робить ними ходи”, – йдеться у заяві.

“Сила виборці”, за словами її ініціаторів, має стати “першим в Україні комітетом політичної дії, сотні яких існують в США”.

Свої представництва нове об’єднання планує створити у кожному районі та кожному місті обласного значення.

Чим саме буде займатися нове об’єднання, там поки що не уточнюють.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа
14 Травня, Вівторок