<

На жінку, яка побила працівника водоканалу у Володимирі, відкрили кримінал

19:49 | 14.05.2024 / Володимир / , /
Перегляди
979
/ коментарів 5

У поліції розпочали кримінальне провадження за фактом побиття працівника водоканалу жителькою вулиці Буткевича у Володимирі.

Нагадаємо, жителька вулиці Бутакевича 2, Жанна М. накинулася та побила палицею працівника КП «Володимирводоканал», який прийшов відключати її за несплачений борг. Своє небажання платити пояснювала тим, що вода належить народу, тож є безплатною. На усі роз’яснення працівників водоканалу щодо вартості послуг, пов’язаних з її постачанням (оплата електроенергії, яка обходиться підприємству щомісяця майже в 1 мільйон гривень, вартість паливно-мастильних матеріалів, обслуговування мереж, ліквідація поривів тощо), не реагувала. Разом із тим, вона не визнає держави Україна та вважає себе громадянкою «Союзу РСР», про що зазначила у своїй заяві.

Коли працівники водоканалу приїхали втретє, жінка накинулася на них із палицею, облила водою та погрожувала «увімкнути 220 вольтів». Найбільше дісталося 66-річному працівнику Миколі Михайловичу, який був змушений захищатися від нападу боржниці. В ході інциденту на місце події приїхала поліція та зафіксувала факт нападу на працівників водоканалу.

В результаті чоловік отримав забійну рану голови та підшкірну гематому. Після інциденту працівник продовжує ходити на роботу.

Як повідомили БУГу у поліції Волині, за даним фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 125 ККУ – нанесення легких тілесних ушкоджень. Наразі встановлюються обставини. В разі доведення вини, жінці загрожує штраф, до двохсот годин громадських робіт або виправні роботи на строк до одного року.




коментарів: 5
  1. ого, працівниками водоканалу не менш небезпечно бути аніж воїнами на передовій. Пропоную видати їм табельну зброю !!! Ну хоч одного пістолєта на двох

  2. Ой йой йой який бідний працівник набрав на горіхи від бабусі якій біля 100 років.Нехай би краще пенсію підняли бідним пенсіонерам вони на хліб вже не мають чим заплатити і за воду теж.Вільна Україна вільно вмираємо . Особисто я бабусю підтримую!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Червня, Неділя
8 Червня, Субота