<

Видобуток нафти у світі побив новий рекорд

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:57 | 16.10.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У третьому кварталі 2018 року обсяг світової пропозиції нафти досяг 100,3 млн барелів на добу, а видобуток “чорного золота” і вуглеводнів досяг рекордних значень.

Про це йдеться в щомісячному звіті Міжнародного енергетичного агентства International Energy Agency (IEA), – пише НВ.Бізнес.

У документі агентства наголошується, що показник, який включає в себе видобуток нафти, газоконденсатной рідини і біопалива, а також переробку сировини, на 2,3 млн барелів перевищив показник аналогічного періоду минулого року, і на 1,3 млн – результат за попередній квартал.

За прогнозами IEА, країни, що не входять в ОПЕК, збільшать обсяг видобутку нафти в 2019 році ще на 1,7 млн ​​барелів на добу.

Збільшення видобутку нафти з другого кварталу відбувалося переважно в державах-членах ОПЕК – за цей період картель наростив виробничі обсяги на 500 тис. барелів на день, в той час в США видобуток зріс на 400 тис. Згідно з результатами звіту, виробництво біопалива також зросло на 300 тис. барелів на добу в порівнянні з попереднім кварталом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця