<

Волинян запрошують на вакантні посади до підрозділів поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:37 | 31.08.2018 / Новини /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Оголошено відбір кандидатів на вакантні посади до підрозділів ГУНП у Волинській області, інформує волинська поліція.

Поліцейський з логістики, обліку та зберігання речових доказів і озброєння – 2 вакансії, помічник чергового сектору реагування патрульної поліції – 3 вакансії,поліцейський сектору реагування патрульної поліції – 10 вакансій, поліцейський відділення конвойної служби ізолятора тимчасового тримання – 1 вакансія, поліцейський ізолятору тимчасового тримання – 1 вакансія, поліцейський-водій відділення конвойної служби – 5 вакансій, помічник чергового ізолятора тимчасового тримання – 3 вакансії.

Ознайомитись з переліком вакантних посад та заповнити анкету кандидата на посади ГУНП у Волинській області можна на офіційному порталі системи відбору кадрів Національної поліції України ТУТ.

Прийом оnline-анкет та документів, що подаються для участі в конкурсі, проводиться у період з 30 серпня по 13 вересня 2018 року, за адресою: місто Луцьк, вулиця Винниченка, 11 (з 9.00 до 17.00, щодня окрім вихідних та святкових днів).

Довідкову інформацію можна отримати за телефонами сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських:

(050) 490 45 08;

(050) 490 45 09;

та електронною адресою volsovpap@gmail.com

Адреса розташування сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення ГУНП у Волинській області:

м. Луцьк, вул. Винниченка, 11, каб. № 1.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер