<

У Володимирі привітали з днем народження рідних загиблих Героїв

12:38 | 9.05.2024 / Володимир / /
Перегляди
253
/ Коментарі відсутні

8-го травня у Володимирі привітали двох іменинників із сімей загиблих воїнів.

Про це повідомляють на сайті міста.

У стінах міської ради приймав поздоровлення із 16-річчям Вадим Гавура, син полеглого Героя Сергія Гавури.

Тато Вадима Сергій Гавура працював у  Центрі професійної освіти майстром виробничого навчання, а також завідувачем майстерні в агротехнічному коледжі. У перші дні повномасштабного вторгнення чоловік не став чекати на повістку і добровільно пішов у військкомат. Служив у мінометному батальйоні. Загинув 45-річний Герой на Донеччині поблизу селища Опитне Покровського району 27-го серпня 2022 року. У нього залишилась мама, дружина та двоє синів. Похований на Федорівському кладовищі.

Маму загиблого Героя Михайла Демського Лідію Миколаївну з 68-річчям прийшла привітати радниця міського голови з питань ветеранської політики Наталя Микита.

Вручаючи жінці квіти, побажала душевного спокою, міцного здоров’я та довгих літ життя. Лідія Миколаївна розповіла, як її єдина дитина, єдиний син ходив оббивав пороги, щоб його забрали у військо. І у серпні 2022 року його таки забрали на фронт.

42-річний Михайло Демський служив командиром машини у морській піхоті. Загинув, мужньо захищаючи Батьківщину, від смертельних поранень, які отримав внаслідок ворожого обстрілу на Донеччині 16-го квітня 2023 року. Похований на Федорівському кладовищі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Травня, Понеділок
19 Травня, Неділя